igen? és...

igen? és...
igen? és...
igen? és...
igen? és...
igen? és...
igen? és...
igen? és...
igen? és...
igen? és...
igen? és...
igen? és...
Nincs raktáron
7 980 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Igen? Igen és akkor...? Igen!

Megérkezett Győri Zoltán legújabb fejlesztésű játéka!

Ez igen!

Cikkszám
15953
Ajánlott életkor
9 – 16 év
Kiknek ajánljuk még?
Felnőtteknek is, Intézményeknek is, Társaságoknak is
Játékosok száma
2 – 6 fő
A vásárlás után járó pontok: 80 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Az "Igen? és..." című társasjáték az "Igen?" című játék önálló játékként is játszható kiegészítője.

Ebben a fantasztikus beszélgetésindító parti társasjátékban ismét lehetőségetek lesz próbára tenni az emberismereteteket.

Vajon mennyire vagy biztos egy-egy válaszban?

Ki hisz az örök szerelemben?

Szoktál adni második esélyt?

Szereted a mazsolát?

Minden kiderül a játék 440 kérdése alatt!

A játék igen egyszerű.

Nincs más dolgotok, mint egy színt választani, elvenni a színhez tartozó kártyákat, és egy-egy dobókockát, és kezdődhet is a játék! Minden forduló kártyahúzással, és a kérdés felolvasásával kezdődik. Ezután a kezetekben lévő kártyák közül kiválasztjátok a megfelelő válaszotokat (igen vagy nem), és képpel lefelé az asztalra teszitek. A kérdezőnek ekkor el kell döntenie, hogy "személyesen" vagy "saccolva" kell tippelni arra, hogy a többiek mit válaszoltak. Ha a "személyes" módot választja, akkor a kézben maradt kártyáitokat felhasználva lehet egy, vagy két játékoshoz kártyát tenni a feltételezett válaszokkal. Ha eltaláltátok, jár a pont, ha nem, akkor nem. A "saccolós" tipp során a kockával fogjátok titokban megtippelni, hogy a játékosok közül hányan válaszoltak igennel. Ismét annak jár a pont, aki jól tippelt. Amennyiben szeretnétek kombinálni az "Igen?"-nel, úgy lehetőségetek van kipróbálni a 12 fős játékmódot is.

Nincs más hátra, mint minél hamarabb kiismerni a többieket, és bezsebelni az összes pontot! Játékra fel! Igen? Igen! Igen, és...?

A játék igen kiválóan fejleszti az empátia készséget, a kapcsolatteremtő képességet, a szókincset, a beszédkedvet, az önkifejezést, a szándékos figyelmet, a beszédhallást, az auditív emlékezetet.


Adatok
Cikkszám
15953
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!