A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.

Megértettem

Vélemények rólunk


Vevőink írták

Rendelési feltételek viszonteladóknak klikk ide!

Rendelési feltételek

1. Az Internetes Vásárlási Feltételek célja, közzététele

A.) A „Internetes Vásárlási feltételek” a Szolgáltató és a vele szerződéses kapcsolatba lépő Vásárló között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően a Magyar Köztársaság hatályos anyagi jogi jogszabályai, így különösen a Polgári Törvénykönyv, valamint a magyar hatósági előírások külön kikötés nélkül is irányadóak. Jogvita esetére a Szolgáltató és a Vásárló egybehangzóan kikötik a Magyar Köztársaság bíróságai joghatóságát.

B.) A szolgáltatással kapcsolatos lényeges hírekről, információkról és változásokról a Szolgáltató honlapján vagy elektronikus levélben megküldött hírlevelében ad tájékoztatást. A Szolgáltató a jelen Szerződés feltételeit egyoldalúan módosíthatja, amely módosítások ezen szerződés új változatának közzétételétől számított 8 nap elteltével lépnek hatályba. Ha a Vásárló a Szolgáltató internetes vásárlási szolgáltatásait továbbra is igénybe veszi, az a módosítás elfogadásának minősül.

C .) Weboldalunkról történő megrendelés esetén a megrendelésre küldött számítógépes rendszerüzenet nem hozza létre a szerződést.
Az árak honlapunkon történő megjelenésüktől kezdve érvényesek kivéve, ha azok minden gondosság ellenére hibásan kerültek feltüntetésre, - különösen a nyilvánvaló elírások, az általános forgalmi értéktől jelentősen eltérő vagy rendszerhiba folytán megjelenő árak-illetőleg egyéb kedvezőtlen események hatása miatt fenntarthatatlan árváltozások esetén, akkor cégünk nem köteles a megrendelt terméket hibás áron szállítani, hanem a megrendelő tájékoztatása mellett felajánlja a helyes áron történő kiszállítást vagy ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor elállhat a megrendeléstől.
Az ajánlattételtől, az előszerződéstől, a szerződéstől a megrendeléstől a teljesítésig bármelyik fél kötelezettségek nélkül elállhat.
A honlapunkon feltüntetett árak, képek, leírások csupán tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek.!!
A megrendeléssel a fent említettek a szerződés tartalmának részévé válnak.
Katica Játék Kft Adószám: 10937558-2-13, Nyilvántartásba vette a Fővárosi Bíróság a 13--09-082383 cégjegyzékszámon.

2. Az Internetes Vásárlási Feltételek, amelyek alapján a Szolgáltató az Internetes Vásárlási Szolgáltatást nyújtja a Vásárló részére

A.) A feltételek minden Vásárlóval szemben érvényesek és hatályosak. A Szolgáltató Internetes Vásárlási Szolgáltatásának használatával ezeket a szerződéses feltételeket feltétlenül és visszavonhatatlanul kötelezőnek ismeri el.

B.) Jelen szerződésben Vásárlónak a Szolgáltató internetes felületével kapcsolatba lépők természetes személynek minősülnek, és így a Szolgáltató internetes felületével kapcsolatos tevékenységükért személyesen felelősek, függetlenül attól, hogy saját jelszóval azonosították magukat, vagy intézmény ügyfeleként kerültek kapcsolatba a Szolgáltató internetes felületével. Ha a Vásárló a Szolgáltató Internetes Vásárlási Szolgáltatásait igénybe veszi, az a jelen szerződés elfogadásának minősül. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

C.) A Szerződés a Szolgáltató internetes felületein a Vásárlási Feltételek elfogadásával jön létre. A Szolgáltató internetes felületén való vásárlásnak feltétele a regisztráció. A megrendelések akkor jönnek létre, amikor a Vásárló a Megrendelést végső formájában jóváhagyja.

D.) A Szolgáltató internetes felületén történő regisztráció során a Vásárló adatai megadása után a szolgáltató rögzíti azokat, így a Vásárlónak újabb megrendeléshez már csak felhasználónevét és jelszavát kell megadnia.

3. Szállítási feltételek

A Szolgáltató internetes felületén megrendelt összes termékre az alábbi szállítási információk vonatkoznak:

Személyes átvétellel: A megrendelt árut személyesen is átvehetik a: Katica játékboltban 1077 Bp. Király u 101. ( Lövölde térnél) hétköznap 10-18, szombaton 10-13 óra között.
/ bankkártyás fizetési lehetőség biztosított /

Házhozszállítással: A megrendelt árut TOF, DPD, vagy GLS Futárszolgálat segítségével szállítjuk ki.
A szállítási díjak/megrendelés: 10 kg-ig, bútorok és terjedelmes áruk kivételével

Utánvétes csomagoknál 1600,-Ft bruttó /alkalom 

Átutalásos, vagy előre fizetett csomagoknál 1200,-Ft bruttó /alkalom

25 000,-Ft br. játékvásárlás felett ingyenesen szállítunk (bútorok, terjedelmes termékek kivételével )

Bútorok és terjedelmes eszközök egyedi díjszabás szerint kerülnek kiszállításra. 

Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahely címe is. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő napközben 9-17-óra között tartózkodik a szállítás várható napján. A szállítás várható időpontját teljes mértékben nem tudjuk befolyásolni, hiszen azt egy tőlünk független cég végzi, de a „megjegyzés” rovatban a Vásárló által leírtakat minden esetben igyekszik a Szállító figyelembe venni. A szállításról e-mail értesítést, ill. kérésre SMS értesítést küldünk a fizetendő összeg megjelölésével.

A megrendelt játékokat, eszközöket a lehető legrövidebb időn belül - a raktáron levő készletekből a rendelés utáni max. 3. munkanapon szállítjuk.

Amennyiben nincs készletünk a megrendeltekből, akkor 5 munkanapon belül e-mail-en, vagy telefonon jelezzük, mikorra várható a kért tétel, és a rendelt tétel beérkezését követően értesítést küldünk és szállíttatjuk.

4. Fizetési feltételek

Utánvétes fizetés: A rendelés értékét és a szállítás díját átvételkor kell kiegyenlíteni

Átutalásos fizetés: Magánszemélyek előre utalással, Intézmények, szerződött partnerek utólagos átutalással is fizethetnek.

Ennek módja: Várja meg a díjbekérő, vagy számla érkezését, CSAK EZT KÖVETŐEN UTALJON!

Magánszemély estén amennyiben előre utalással kíván fizetni számlamásolatot küldünk PDF-ben /

Intézmények: A rendszer által automatikusan küldött visszaigazoló levelet a költségviselő által aláírva, lepecsételve küldje vissza , e-mailen pdf, jpeg, formátumban. Fax: 06-1/46-22-387, mail: rendeles@katica.hu /

5. Kupon felhasználás feltételei

Ajándék kupon általános vásárlási feltételek:

  • kupont csak a www.katica.hu oldalon regisztrált új felhasználó kaphat, kizárólag az akció ideje alatt!
  • a kupon kézbesítése elektronikus levél formájában történik, illetve a már regisztrált vevőink számára automatikusan feltöltésre kerül, a felhasználó által a regisztráció során megadott e-mail cím alapján
  • a kupon át nem ruházható és csak egyszeri vásárlásra jogosít jelzett időszakon belül.
  • a kupon kizárólag a www.katica.hu oldal webshopjában, termékvásárlásra használható fel, szállítási költség nem fizethető vele, Katica Játékbolt - ban nem használható fel, készpénzre nem váltható.
  • a kupon csak a feltüntetett minimális vásárlási értéket meghaladó vásárlás esetén használható fel.
  • ha a vásárolni kívánt termékek összege a minimális vásárlási értéket meghaladja, akkor a kupon felhasználása után fennmaradó összeget a webshop által felajánlott fizetési módok egyikével a vevő egyenlíti ki
  • a kupon a megjelölt érvényességi időpontig használható fel
  • a kuponnal történő vásárlás nem jelent ingyenes házhozszállítást
  • fenntartjuk a jogot, hogy a kupon felhasználását korlátozzuk, más kedvezményekkel össze nem vonható illetve az akciós termékeknél nem használható, a termékek árából további kedvezmény nem jár.
  • A kuponkódot, amit szórólapon, vagy kuponfüzetben kapott, írja a megrendelés lezárását követően a megjegyzés rovatba.

 

Az oldalon a katica hűségpontok beváltásának módjai azonosak a kupon beváltás szabályaival.(bevezetése később várható) figyelje a hírleveleinket

6. A Vásárló jogai és kötelezettségei – az elállási jog

A Vásárlónak 14 munkanapig jogában áll a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul sérülésmentesen visszaküldeni. A Távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet értelmében a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. A Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a vásárlónak. Az elállásra nyitva álló 14 munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette. Az elállási jog indoklás nélkül gyakorolható.
Elállás esetén a fogyasztót kizárólag a termék visszaküldésének a költsége terheli.

7. Adatvédelem, adatbiztonság

A.) A Szolgáltatás igénybevételéhez szükséges regisztráció során a Szolgáltató a következő adatokat rögzíti a Vásárlókról:
A Vásárlóról feltétlen szükséges adatokat:
- a Vásárló felhasználói neve
- neve
- jelszava
- elektronikus levelezési címe (email címe)
- szállítási címe(i)
- számlázási címe(i) (amennyiben ez eltér a szállítási címtől)
- elérhetőségi telefonszáma(i) (mobiltelefonszám)
Választhatóan megadható adat megadásával a Vásárló hozzájárulhat ahhoz, hogy részére a Szolgáltató hírleveleket, reklámanyagokat küldhessen.
A Vásárló bármelyik megadott adatához a Vásárlón kívül kizárólag a Szolgáltató rendelkezik hozzáféréssel. A Szolgáltató ezeket az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, azokat a Vásárló hozzájárulása nélkül nem hozza harmadik fél tudomására. A Szolgáltató biztosítja, hogy az általa összegyűjtött információk a Vásárló által megadottaknak megfelelőek és pontosak legyenek, a honlap működtetéséhez szükséges mértéket ne lépjék túl, az adatokat pontosan kezeljék és a rendelkezésre bocsátott információk alapján frissítsék, illetőleg, ha azok a továbbiakban már nem szükségesek, töröljék. A Vásárló kötelezi magát arra, hogy kizárólag valós és pontos adatokat ad meg a Szolgáltatónak.

B.) A Vásárló a saját maga által megválasztott és bármikor változtatható jelszóval férhet hozzá saját adataihoz. Megadott személyes adatait a Vásárló a Szolgáltató internetes felhasználói felületén bármikor megváltoztathatja, illetve az Elérhetőségekben megadott Ügyfélkapcsolaton keresztül töröltetheti.

C.) A jelszó titkosságának védelme a Vásárló feladata. A Vásárló feladata is, hogy adatait a megfelelő titkossággal kezelje. A Szolgáltató a Vásárló hibájából adódó jogosulatlan jelszó-használatért nem felel.

D.) A Szolgáltató internetes felületéről más weboldalakra linkeket biztosíthat. A linkek használata során a Vásárlónak tisztában kell lennie azzal, hogy a weboldalakra vonatkozó titoktartási és adatvédelmi szabályok esetenként eltérőek, és a Szolgáltató nem vállal felelősséget mások titoktartási szabályaiért, illetőleg a mások által gyűjtött személyi adatok kezelésére vonatkozó szabályokért.
ugrás az oldal tetejére

A kosár üres

Összesen 0 Ft‎

Kosár          Fizetés

Gyártók

Katica Játék Kft. 06-1/ 46-22-388 1077 Budapest Király u 101
Hírlevél feliratkozás
E-mail cím
Név
Kérem válasszon csoportot

Partnerek

Diset
Diset

Hans Stockmar GmbH & Co. KG
Hans Stockmar GmbH & Co. KG

Mercurius Handelsgesellschaft mbH
Mercurius Handelsgesellschaft mbH

NATHAN
NATHAN

ORCHARD
ORCHARD

MINILAND
MINILAND

SENTOSPHERE
SENTOSPHERE

LÜK
LÜK

LOGICO
LOGICO
Katica

Kezdőlap | Rólunk | Kapcsolat | Akciós Ajánlat | Referenciák | Ajánló | Outlet | Rendelési Útmutató | Adatvédelem
Minden jog fenntartva 2015 Katica.hu