A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.

Megértettem

Vélemények rólunk


Vevőink írták

Fejlesztőjátékok

436  termék van.
Fejlesztőjátékok

Alapozza meg gyermeke jövőjét! - A fejlesztőjátékok jelentősége

A legtöbb szülő, amikor játékokat vásárol gyermekének, kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az általa kiválasztott eszközök a szórakoztatás mellett hasznosak is legyenek, ezért egyre többen döntenek a fejlesztőjátékok mellett.

A fejlesztőjátékokat már egészen kisbabakortól biztosíthatják a szülők, hiszen a spontán fejlődés minél korábbi, tudatos, megfelelő támogatása hosszú távon számtalan előnyhöz juttathatja a gyermekeket. A fejlesztőjátékok rendkívül széles kínálatban elérhetőek. Segítségükkel jobban fejlődhet - többek között - a kicsik mozgáskoordinációja, érzékelése, memóriája és gondolkodása is.

A fejlesztőjátékoknak köszönhetően már korai fázisban kiszűrhető bizonyos tanulási problémák vagy a figyelemzavar kockázata, így a gyermekek később sikeresebben teljesíthetik az iskola kihívásait, ugyanis az időben felfedezett hiányosságokat még bőven lehet pótolni.

Gondoljon gyermeke jövőjére, alapozza meg iskolai sikereit fejlesztőjátékok használatával! Tekintse meg kínálatunkat!


Készségfejlesztő játékaink: az ősz játékai

Itt van az ősz, még javában tart az október, pont ideális az idő ahhoz, hogy a gyönyörű és változatos színekben pompázó természetet jobban megismerjük. Számtalan készségfejlesztő játékunk alkalmas arra, hogy a kisebb és nagyobb gyermekekkel megismertesse a növények, levelek, virágok világát.

Kerti szerszámcsomagunk például ideális készségfejlesztő játék a kis kertészpalánták, növénygyűjtők számára, akik szeretnek a kertben szorgoskodni. Kislapát, gereblye, kapa is jár a szerszámcsomaghoz, amivel lehet gyomlálni, levelet gyűjteni.

Mesekönyveink, kifestőink között szintén talál az őszhöz kapcsolódó témájúakat, például Bogyó és Babóca kerti kalandjait, vagy a virágos kifestőt.

A festékek, papírok, kréták, ceruzák és egyéb kreatív eszközök segítségével pedig mindenki megörökítheti, lerajzolhatja, kiszínezheti a maga őszi világát.

Nézzen szét kínálatunkban és válasszon készségfejlesztő játékaink közül! Az ősz témájához kapcsolódóan is kínálunk termékeket!


Fejlesztőjátékokkal a január sem unalmas

A januári időszak igazi kihívást jelent a szülők számára, hiszen a gyerekeket ilyenkor a legnehezebb lekötni szórakoztató, ugyanakkor hasznos játékokkal. Legjobb, ha a játék az éppen aktuális min-dennapi tevékenységhez kapcsolódik. Ilyenkor télen például remek alkalmat ad a játékra az öltöz-ködés és a velejáró cselekvések. Választhatunk olyan fejlesztőjátékokat is, melyek témája az öl-tözködés és az emberi test.

A választékunkban sok olyan fejlesztőjátékot talál, melyek kreatív és szórakoztató formában bővítik a gyerekek öltözködéssel, emberi testtel kapcsolatos ismereteit és komplex módon fejlesztik kész-ségeit.

Nézzen körül nálunk, és ha kínálatunk megtekintése után is tanácstalan, hogy melyik fejlesztőjáték lenne megfelelő gyermeke számára, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

More

termék oldalanként

termék oldalanként

ugrás az oldal tetejére

A kosár üres

Összesen 0 Ft‎

Kosár          Fizetés

Gyártók

Katica Játék Kft. 06-1/ 46-22-388 1077 Budapest Király u 101
Hírlevél feliratkozás
E-mail cím
Név
Kérem válasszon csoportot

Partnerek

Diset
Diset

Hans Stockmar GmbH & Co. KG
Hans Stockmar GmbH & Co. KG

Mercurius Handelsgesellschaft mbH
Mercurius Handelsgesellschaft mbH

NATHAN
NATHAN

ORCHARD
ORCHARD

MINILAND
MINILAND

SENTOSPHERE
SENTOSPHERE

LÜK
LÜK

LOGICO
LOGICO
Katica

Kezdőlap | Rólunk | Kapcsolat | Akciós Ajánlat | Referenciák | Ajánló | Outlet | Rendelési Útmutató | Adatvédelem
Minden jog fenntartva 2015 Katica.hu